Nieuw! De Gorcumse Bliekenbox

Bereik gratis nieuwe klanten

Een ludieke manier om nieuwe én oude klanten te bereiken? Dat is de Gorcumse Bliekenbox. Een box vol leuke aanbiedingen, kortingen en kleine cadeautjes. De Bliekenbox is exclusief te koop in geselecteerde Gorcumse winkels en de opbrengst gaat ook nog eens naar het goede doel.

Hoe werkt het?

Ondernemers vullen de box met bijvoorbeeld een leuke actie, waardebon of gadget. Deelname is gratis. De Bliekenbox is te koop voor consumenten voor € 7,50. De consument krijgt bergen voordeel, de deelnemende ondernemers krijgen gratis nieuwe exposure en de opbrengst gaat naar een goed doel. Naast dat de box te koop is voor consumenten, is het ook een bijzonder leuk relatiegeschenk of een leuk cadeau voor toeristen die Gorcum bezoeken. De eerste box komt op 20 augustus uit en daarvoor is de inschrijving gesloten. Maar we zijn al bezig met de tweede editie. Daar kunt u zich nu op aanmelden!

Meer informatie?

Vul het formulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk zien we uw aanbieding snel terug in de Gorcumse Bliekenbox.

In deze video leggen we duidelijk uit wat de Bliekenbox precies, voor wie het is en wie er mee kan doen. Deelname is geheel gratis!

Meedoen? Meld je aan!

© Auteursrecht - de Gorcumse Bliekenbox